Феновете на Левски настръхнаха срещу ултрасите на АИК и нямат търпение да дойде четвъртък, когато е реванша от Лига Европа. Снощи "сините" завършиха 0:0 в Стокхолм, след което дълго време не можаха да си тръгнат от стадион "Росунда" заради атаката от страна на разгневената шведска агитка.

Хулиганите първо си спретнаха яко меле с полицаите, след което атакуваха българската делегация. По левскарите хвърчаха павета, камъни и бутилки. Собственикът на клуба Тодор Батков също пострада, а предното стъкло на автобуса, превозващ "сините" на шведска земя, бе счупено.

"Само да дойдат в София, ще ги пребием мръсните шведи", заканиха се феновете на Левски, които още от сега се организират и сформират доста солидна група, която смята да млати агитката на АИК.

"Как така ще посягат на отбора? Те явно не знаят какво значи Левски за нас. Ясно е, че не са доволни, след като любимците им не могат да победят, но каква вина имат нашите футболисти? Нека атакуват собствените си играчи", коментираха още разпалено привърженици на Левски.

Реваншът между "сините" и АИК е идния четвъртък от 20:30 часа на стадион "Георги Аспарухов". Селекцията на Ясен Петров се нуждае от задължителен успех, за да влезе в групите на Лига Европа. /БЛИЦ

aik1.jpg