Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор "Г" излязоха с позиция относно декларацията на Левски и "сините" фенове за потенциалния строеж и реновация на стадион "Българска армия". "Червените" ултраси призоваха своя съперник "да гледа многомилионните си задължения, изплащани от спуснати от бившата вече власт спонсори" и да не се занимава "с по-големите от тях отбори". По-рано днес НКП изрази остра позиция срещу Стойчо Младенов, а Сектор "Г" припомни успехите на старши треньора, който през 2008 година завърши пред Левски с преднина от 16 точки.

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА СЕКТОР "Г"
Здравейте, армейци

Преди няколко дни закупихме нов нагломер, тъй като старият ни се счупи през май миналата година. След трудоемка инсталация, малко ъпдейт и фина настройка нашият уред отново не издържа и се счупи броени минути след като го пуснахме да засича на честота 19.14 MGHz. Имало да става, както се казва, има и по-гадни и гнусни неща. Като например агент Николай.

От няколко дни насам засечените от нас сигнали стават все по-силни и по-силни. Лефски стоял винаги встрани от политиката? В коя точно паралелна вселена? Очевидно след като любимата им партия е вече извън управлението, децата на номенклатурата са в абстиненция от липсата на държавен биберон и халюцинират. И вместо да гледат многомилионните си задължения, изплащани от спуснати именно от бившата вече власт "спонсори", те са вперили поглед в намерението за инвестиции и развитие на по-големите от тях отбори. Искаме да уверим НКП, ПКП, Киркор, Гарабед, Мигача, Теглича, Пред банята, Насред хола и всички останали, че потенциалният строеж и реновация на ст. "Българска армия" не включват строителни предприятия, близки до парламентарното мнозинство и кухи фирми, на които да прехвърлим собствеността след строежа, за да отпишем нЕкое друго милионче.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Синята митология датира още от самото създаване на маргиналния клуб и не сме никак изненадани от лансираната за пореден път басня, че дядовците и бабите на сегашните лефскари са строили с голи ръце и тухла по тухла съоръжението в покрайнините на София. Говорим за хора, които разказват на децата си, че създаването на лефски е последният тласък на Възраждането, а лично Иван Вазов в последните си години е взел присърце подуенската кауза и едва ли не не е спал от вълнение на Могилката. Конфабулаторната парафрения е рядко, но изключително сериозно заболяване и бихме искали да сезираме Българската Психиатрична Асоциация за нейните зачестили прояви в покрайнините на София. Време е за крути мерки!

Видяхме, че освен всичко това, е нападнат по грозен и селски начин и Стойчо Младенов. Господа, ако ще слагате Генерала и Мъри в едно изречение, е редно да си спомните пролетта на 2008 г. и 16-те точки разлика. Спомнете си и престъпно отнетия ни лиценз, за да може да ви бият като тупан и "Тампере", и "Жилина". Спомнете си за 6-те поредни. А сега вече може да плачете... За това и съветваме кърлежите от кухата организацийка НеКаПе да се съсредоточат в това, в което са най-добри, а именно - източване на пари и тежки софри. Очевидно кръвта вода не става и мисловното ниво на бул. "Тодор Александров" си остава доста ниска топка.

И докато чакаме отборчето от Сухата река да погаси десетките милиони към НАП и останалите си безброй кредитори, ние ще сме готови за следващите нечистоплътни залпове по наш адрес. Само че този път щом ще публикувате позиции под чуждо давление е редно да оставите някой качествен PiAr да ви изготви внимателно нещата, за да не олеквате като Тити Папазов на среща за акциите. А що се касае нашите проблеми, не ни мислете толкова. Имали сме такива и в миналото, ще имаме и за в бъдеще. Но за разлика от вас ще се оправим сами и без чужда помощ. Защото на истинския вълк вратът му е дебел понеже си върши работата сам, а не защото коленичи на килимчето в Банкя..."

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа