ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Привържениците на ЦСКА са на път да ударят сериозно рамо на клубното ръководство. От утре запалянковците на "червените" започват изграждането на разрушения Сектор "Г". Ако завършат начинанието си успешно, феновете ще влязат в българската футболна история, тъй като ще са първите, които със собствени сили ще построят цял сектор. За инициативата "армейците" заслужават само адмирации.

В тази връзка ултрасите разпространиха следното съобщение, което е озаглавено "Сектор "Г" е родината наша":

Армейци, искаме да Ви съобщим, че в понеделник в 09:30 часа стартира ремонтът на нашия дом - СЕКТОР "Г"! Всеки, който желае да помогне с ремонтните дейности, може да заповяда сутринта и да се включи към нас. Надяваме се с общи усилия да се завърнем там, където ни е мястото, възможно най-бързо.

Иначе, ЦСКА постигна първа победа, а нашето момче Григор Долапчиев отбеляза хубав гол. Следващият мач е на 24 август срещу Локомотив в столичния квартал "Надежда", където вярваме, че ще бъдем хиляди и отново ще покажем нашия Армейски дух.

Надяваме се сте разбрали, че хореографията бе изцяло направена от средства, които всички Вие сте събрали, благодарение на урните, които бяха в сектора по време на изминалите мачове. Това показва, че ако всеки път отделяме минимални средства, на абсолютно всеки мач секторът ни може да бъде с нова визия в началото на всеки двубой.

Сумата събрана в урните от срещата с Нефтохимик надвишава 700 лева и благодарение на това, на 24-и ще отбележим паметно датата, в която великият Крум Янев напусна този свят.