ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров изрази задоволство от постигнатата победа с 4:0 над Нефтохимик. Началникът даде обещание през следващата седмица ръководството на клуба да започне да представя нови инвеститори, като засега това ще бъдат само български фирми. Тодоров също така каза, че до дни се очаква още едно ново попълнение. Футболистът е чужденец и ще пристигне в началото на новата седмица.

"Естествено, че по-лесно се диша след тази победа. Още много работа има. Въобще не се заблуждаваме от резултата и мача. Предполагам, че и спротно-техническото ръководство не се заблуждава. Имаме още много-много работа“, коментира Тодоров след двубоя на "Армията".

"Другата седмица, един по един, официално ще обявяваме инвеститорите. Засега това ще са български фирми", каза началникът.

"По принцип футболистите не трябва никога да са спокойни, а да играят и дават всичко от себе си на терена", сподели Тодоров.

Той отговори и на въпрос дали Мирослав Иванов, който се раздели с Лудогорец, може да дойде в ЦСКА - "Засега не. Другата седмица може да има още едно попълнение. Не е българин, чужденец е."

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ