Националът на Бенин Омар Косоко показа завидна познаваемост за новия си отбор ЦСКА. Тъмнокожият играч сподели, че е видял на клубния автобус надпис за шампионските титли на "армейците" - 31. След победата над Нефтохимик Косоко каза, че много скоро ще бъде готов да играе по цял мач. Тъмнокожият играч влезе на смяна при победата с 4:0, като се включи добре и асистира на Григор Долапчиев за последния гол.

"Да ви кажа честно, чувствам се много добре. Още от самото начало, дори от скамейката видях, че отборът здраво е стъпил на терена и че ще спечелим. Все още не мога да играя цял мач, защото не съм добре подготвен физически. Правя лична подготовка. Надявам се скоро, до една-две седмици да бъда готов за цял мач", коментира Косоко.

"Доколкото знам клубът излиза от фалит. Като гледам обстоятелствата, смятам, че всичко е добре структурирано. На автобуса е написано, че имаме 31 титли, затова го знам", каза новото попълнение на ЦСКА.

"Роден съм в Париж. Смятам, че ПСЖ и Монако могат да направят нещо голямо в Европа. Не познавам добре българския футбол, но съм приятно изненадан от нивото на Лудогорец", добави 25-годишният Косоко.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ