Десният халф-бек Драган Михайлович може и да остане в Левски поне до следващата зима. Това ще стане, ако Жереми Петрис от Царско село не убеди Станимир Стоилов, че си заслужава да бъде привлечен, пише "Мач Телеграф". Мъри набеляза 24-годишния французин и дори го наблюдава в понеделник срещу Ботев (Враца). Петрис обаче едва ли е успял да го впечатли с нещо, след като престоя на терена само 37-минути и бе изгонен.

В същото време Михайлович е сред футболистите, чиито договори изтичат и на "Герена" не са убедени дали трябва да го задържат. Причината затова е, че е на 30 години. Целта на Стоилов е да налага млади футболисти, чиито качества да развие и след това да донесат добри финансови постъпления за клуба от трансфери.

Михайлович през август ще навърши 31 години и е далеч от този профил. В момента обаче швейцарецът се намира в отлична форма. Притежава и опит, за да поведе останалите. И той обаче ще бъде поставен пред сериозна дилема, която близнаците Цоневи не приемаха, а тя е свързана с намаляване на заплатата.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022