ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Приятелката на Тодор Неделев – Анита Терзийска, използва профила си в „Инстаграм“, за да разкрие лъжливи изявления от ръководството на Ботев (Пловдив) относно трансфера на национала в Лудогорец. Както е известно, вчера националът премина при шампионите срещу 300 000 лева. След като сделката официално беше обявена от двата клуба, 30-годишният офанзивен футболист се появи на базата на „канарчетата“, където разплакан и заобиколен от феновете, обяви, че е бил продаден за обидно малко пари.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Не понасям несправедливости и то към толкова добър човек като Тодор! Най-удобно е да кажете, че е имал предложение за нов договор (с "по-добри" условия нали?!). Тотална лъжа! Другите подробности ще излязат скоро, щом ще си казваме истината! Не сме длъжни да се обясняваме, но феновете го заслужават! Тодор е доказал неколкократно през годините, че не е меркантилен и играе в Ботев за емблемата и за своите фенове! Бил е до тях и в добро и в лошо, никой друг не е бил толкова лоялен години наред! И последно искаме да благодарим на ръководството на Лудогорец, за показаното уважение и професионално отношение към Тодор!", написа Терзийска в пост, споделен и от Неделев.

„Ще помоля тези, които показаха колко „ценят и уважават“ Тодор (за щастие се броят на пръстите на едната ръка) да си припомнят последното изречение, което казва всичко! А на тези, които се опитват да измият ръцете с него, ще кажа: Истината винаги излиза наяве! Хората не са глупави и виждат“, заяви брюнетката в друга публикация, а въпросното последно изречение е от медийна информация, в която Тодор Неделев заявява, че ще играе за друг български клуб само ако Ботев не го иска.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК