Капитанът на "Левски" Владимир Гаджев получи наградата си за Футболист на 5-ия кръг в "А" група. Националът получи статуетка от организаторите от Пресклуб "България", след което отговори на въпросите на журналистите. Гаджев завоюва приза, защото игра силно срещу "Ботев" (Пловдив) и отбеляза гол от 30-ина метра. Той е получил 11 гласа в анкетата и по този начин изпреварва Джордан от Литекс с 5, Венци Христов от Берое има 4 гласа, нападателят на Лудогорец Юнес Хамза, който има 2 вота и Салим Керкар от Берое, получил един глас.

"Благодаря за наградата на всички, които са гласували за мен, както и на съотборниците ми. Разбирателство се постига, когато треньорът дърпа юздите. От треньора и неговия екип зависи дали ще има колектив. Всяка година имам надежди и цели за титла и купа. Не стартирахме по най-добрия начин, но ще се борим до последно. Дано донесем малко радост на феновете ни", коментира Гаджев.

"Чухме се с Валери Божинов вчера сутринта. Пожелах му успех, но няма да ви кажа какво друго сме си говорили", каза Гаджев по повод заминаването на нападателя в Англия, където пробва да си уреди договор с Уест Хям.

"Видях се със Стефано Кунчев. Пожелах му успех и да превъзмогне шока, който преживя. Дано успее да възроди кариерата си. Всеки допуска грешки, но при вратарите са най-видими", добави националът.