Капитанът на "Левски" Владимир Гаджев коментира при награждаването си за Футболист на 5-ия кръг в "А" група, че Димитър Димитров-Херо трябва да получи повече време за работа на "Герена". Опитният халф каза също така, че ако "сините" спечелят в Ловеч, ще зарадват цяла България.

„Със сигурност този мач ще бъде доста труден и оспорван. Те също не стартираха по най-добрия начин и ще търсят победата. Знаете, че напоследък играем доста трудно в Ловеч, но ние ще излезем да се надиграваме и ще искаме победата. Дано след мача да сме щастливи и радостни и да зарадваме цяла България“, коментира Гаджев.

"Работил съм няколко пъти с Георги Иванов и за мен това не е новост. Работим повече за тактика, а все още не изглеждаме много добре във физическо състояние. Вече започваме да играем като отбор. Той е лидер, както беше и на терена. Със сигурност ни мотивира. Пепе Мурсия беше страхотен човек. Нямаше много време да покаже качествата си, а и резултатите не бяха добри. Надявам се Димитър Димитров да получи повече време за работа в "Левски" и той да успее да изгради стил на отбора", каза националът. 

"Няма как всички юноши да влязат и да играят, но има момчета, които имат необходимите качества - близнаците Цоневи, Любенов, Орачев - онзи ден се справи страхотно. Трябва да слушат треньорите и да продължат да се изграждат като футболисти. В "Левски" е трудно да се играе и трябва да имаш характер", добави Гаджев.

Капитанът на "Левски" пожела успех на Лудогорец в битката им със Стяуа за влизането в групите на Шампионската лига. Първият мач е от 21:45 часа тази вечер на "Арена Национал" в Букурещ.

"Лудогорец от много време имат изграден стил на игра. Той не се променя при различните треньори. Второто им сериозно предимство е, че могат да си позволят да правят сериозни трансфери. Третото им важно предимство е, че работят на спокойствие. За момента те са много по-напред от другите, но до година или две "Левски" може да е на това място, ако започнем да работим правилно. Разбира се, че имат шансове срещу Стяуа. Мога да им пожелая успех само", добави Гаджев.