Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обяви след среща с феновете на отбора, че е крайно решен да строи нов стадион за клуба. Той допълни, че лично негова е отговорността за назначението на Милош Крушчич като треньор.

„Ще има. Документално всичко е съгласувано. Още на следващия Министерски съвет ще бъде гласувано смесено дружество между ЦСКА и държавата. Предварителното проучване приключи на 15 септември, до 15 март ще стане проектирането. До 15 март 2021 година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория. Когато хората идват на мачовете ни, да им бъде комфортно и приятно. Ще бъдат инвестирани 60 милиона лева в новия стадион”, коментира Ганчев пред "Топспорт". Той говори за назначението на новия треньор Милош Крушич.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Аз поемам пълната отговорност за назначението на Крушчич. Той е с отбора от четири месеца и познава отлично футболистите и обстановката. Нов треньор сега нямаше как да вземем. Ще видим докъде ще го докараме. Призовавам феновете да не сменят треньора след всеки лош мач и загуба. Той е младо момче, кадърно. Мисля, че ще се справи”, допълни Ганчев.

Гриша Ганчев коментира и ситуацията с оставката на Боби Михайлов. "Нямам фаворит такъв, не е моя работа. Само да е човек, който иска да работи и да развива футбола ни, да не пречи, да е компетентен. Да не се напива до 11:00 часа. Батето, лека му пръст, беше единствен - можеше да пие по 24 часа в денонощието, но не го хващаше. Трябва да се налагат младите. Това ни беше голямата борба - на мен и Наско Сираков, от много години е така. Със зъби и нокти се борихме това да стане. Трябва да има ясен павилник във футбола ни", добави той и обяви, че е задраскал Николай Бодуров с "дебелия флумастер". Накрая Ганчев допълни и, че ще купи автобус за "червените".

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020