Стадион „Георги Аспарухов“ е готов за първия домакински мач на „Левски“ през новия сезон на „А“ група. Тази вечер на двубоя с Литекс феновете на „сините“ ще могат да видят освежения вид на „Герена“.
 
През това лято бяха извършени ремонтни дейности на трите действащи сектора „Б“, „В“ и „Г“. Укрепени бяха металните огради на трибуните. Привържениците на тима помогнаха с почистването на избуялата растителности между редовете. Подменени бяха счупените седалки в Сектор „В“.
 
Обновяване имаше и на тревното покритие. Клубната емблема, която е разположена под таблото в Сектор „Г“ беше освежена. През последните години цветовете бяха избледнели и сега беше поставена нова боя. Около емблемата служители на клуба поставиха изкуствена трева.
 
От фенклуба се похвалиха с клип в интернет с промяна в любимия на левскарите Сектор „Б“. Оградата на трибуната е с ново графити. Новости има и по рекламните пана около терена. Зрителите ще могат да видят имената на част от новите малки спонсори, сред които е и хотел в Родопите.


 

 

Posted by Levski news on Friday, July 24, 2015
"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015