Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата за футболист №1 на петия кръг от родния елит. Той заяви, че утрешният мач с ЦСКА 1948 не е дерби за него.

“Доста съм щастлив, че спечелихме трите точки срещу Етър. Беше много важно да победим. Всеки футболист обича да вкарва голове, особено когато е решаващ. За мен всеки мач е важен и еднакъв. Подготвям се по един и същ начин. Мотивацията във всеки мач трябва да е на високо ниво.

Аз не възприемам мачът утре за дерби. За тях е нормално да го възприемат така. За нас е още един мач на „Герена“. Дано има привърженици, за да можем да ги зарадваме още веднъж.  Може би е важно за играчите да усетят най-сетне победа. Тренирам пряк свободни удари и се опитвам да ги подобрявам”, заяви Боби.

„Много неща ме накараха да се върна в Левски. От малък съм на „Герена“. Още след като Георги Тодоров ми се обади се зарадвах и мислите ми бяха да помогна на отбора.  Гледах вчера мачовете на нашите отбори в Европа. ЦСКА заслужено победи вчера. Аз се радвам, когато български отбор победи. Локомотив игра добре и малко не им достигна”, завърши Цонев.
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​