Филип Кръстев се очаква да замени Кристиян Малинов в титулярния състав на България за първия мач от група 4 на Лига „С“ в турнира Лигата на нациите срещу Северна Македония. Двубоят е утре (2 юни) от 19:00 часа в Разград. Това стана ясно след днешната последна тренировка на "трикольорите".

Дефанзивният халф Малинов, който играе в белгийския Льовен, има болежки и селекционерът Ясен Петров е преценил да даде шанс за изява в стартовите единадесет на Кръстев, който направи много силен пролетен полусезон с Левски.

Малинов ще остане резерва, а заради здравословни проблеми от двубоя утре отпадат Едисон Йорданов, Радослав Кирилов и Георги Йомов.

Петров заяви по-рано днес, че вече е наясно със състава. Той ще заложи на Николай Михайлов на вратата, а четворката в защита се очаква да бъде Антон Недялков, Иван Турицов и братята Андреа и Петко Христови в центъра на отбраната. В полузащитната линия титуляри най-вероятно ще са Кръстев, Ивайло Чочев и Тодор Неделев. Георги Миланов и Кирил Десподов ще играят по двете крила, а Атанас Илиев ще бъде не върха на атаката.

НAШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ