Нападателят на националния отбор Кирил Десподов говори заедно с Ясен Петров на пресконференцията в Разград преди предстоящия мач утре. От 19:00 часа "трикольорите" приемат Северна Македония на старта на новия сезон на Лигата на нациите.

"Винаги тежи националната фланелка, но всички знаем колко е важно да играем по възможно най-добрия начин и да оставяме сърцата си на терена. Всички сме наясно за утрешния мач, че ще е едно силно дерби и по-умният в мача, сигурен съм, че ще сме ние, ще спечели. Най-важното е да играем със сърце, душа и ще вземем трите точки", коментира звездата на Лудогорец.

"Мисля, че подмладяването вече е факт. Изиграхме доста контроли и квалификации. Отборът мисля, че е готов и е време да качваме следващата стълбичка и да търсим резултати. Дали ще има напрежение - зависи от нас. Говорим си, че трябва да сме спокойни. Съгласен съм, че всички се фокусират само срещу Северна Македония, но ние имаме още три мача, които са много важни. Надявам се да се напълни стадионът и хората да ни подкрепят, за да ги зарадваме с победа. Всички знаете за какви условия става въпрос тук", каза Десподов относно домакинствата в Разград.

"Горе-долу си починах. Но пък това е нашата професия и знаем какво се иска от нас. Като цяло почивката не ме вълнува, вълнува ме да направя силни мачове и да радваме хората в България", добави националът.

"Зависи от кого са критиките. Ако са от футболни хора и разбират от футбол, го приемаме. Мога много да говоря за критиците. Увереността никога не трябва да пада, мога да кажа от името на отбора, че сме уверени и най-важното е да играем със самочувствие", добави Кирил Десподов.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ