Сайтът на ЦСКА излезе с шокираща информация за действия на феновете на Левски в нощта преди финала за купата на България между двата български гранда. Двубоят за трофея е днес от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски". 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Вместо да отпочинат добре преди решителния мач, играчите на "армейците" са били събудени посред нощ, след като в 2:00 часа привърженици на "сините" са пуснали заря над базата на "червените" в Панчарево. 

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА
Армейци,

В разрив с всички разбирания за феърплей, група “сини” фенове пуснаха заря в 2:00 часа през нощта над базата на ЦСКА в Панчарево. 

Целта беше ясна - да се нарушат сънят и възстановяването на нашия отбор точно преди най-важния мач за сезона. 

След всички провокации от страна на противника като закупени билети за чужд сектор, медийна пропаганда, неуважителни изказвания на "експерти" и какво ли още не, останало зад кулисите, вчерашната проява минава всякакви граници и противоречи на принципите на иначе историческото ни футболно съперничество. 

Ние в ЦСКА искаме и ще направим всичко по силите си да спечелим днешното дерби. 

Но не и на всяка цена. 

Целта за нас не оправдава средствата, защото в основата на футбола стоят по-важни ценности, които ние няма да смачкаме, за да победим нечестно. 

Загубен финал може да бъде спечелен след година - доказахме го предните две. 

Загубено достойнство не може да бъде възстановено.

Въпреки всичко това, продължаваме да вярваме в справедливостта, силите ни и победата.

“Армейският” дух не може да бъде сломен!

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022