Ръководството на ЦСКА ще започне важни преговори в дните след днешния финал за купата на България срещу Левски. От тях може да зависи облика на отбора през следващия сезон или по-точно офанзивната формация на „червените“.

В следващите дни управата на „армейците“ ще стартира разговори с агента на Жорди Кайседо – Ернан Банато, съобщава „Мач Телеграф“. Футболният мениджър е в София от миналия уикенд и днес се очаква да бъде на трибуните на националния стадион „Васил Левски“ за мача с Левски.

Очаква се Банато, собственик на агенцията „CRDSport“, да преговаря за бъдещето на своя клиент и голмайстор на ЦСКА. Към Кайседо има сериозен интерес, а цената на еквадорския нападател е 5 милиона евро.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Възможно е Жорди да бъде продаден скоро, но 5 милиона евро за него са нищо. Трябва да вярваме повече в българското първенство“, коментира мениджърът, намеквайки, че цената на тарана на ЦСКА може да нарасне още.

Наред с това живеещият в Маями агент ще дискутира с ръководството на „армейците“ и бъдещето на вратаря Густаво Бусато. Бразилецът подписа с „CRDSport“ през миналото лято и сега интересите му се защитават именно от Ернан Банато.

„Густаво обича София и ЦСКА, разбира се. Той е истински професионалист и ако клубът иска да го задържи, със сигурност подновяването на договора му ще бъде лесно“, допълни футболният агент.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022