Наставникът на "Левски" Георги Иванов беше в минорно настроение след загуба с 0:1 от Лудогорец на "Герена", която остави "сините" на срамното 5-о място в "А" група.

"Предвид резултатите, може и това да се случи", отговори Гонзо на въпрос дали се притеснява за класирането на тима в евротурнирите.

"Отборът се опитва да играе, опитахме се да победим Лудогорец. При гола направихме колективна грешка. Но не мога да съм недоволен от желанието. Това е футболът, не успяхме да вкараме гол. Накрая искахме да постигнем минимум равенство, но не успяхме. Не идвам тук, за да говоря против футболистите", каза Иванов след поражението.

"Има много мачове, преките конкуренти ще се срещат помежду си. "Левски" ще се бори докрай. Много е тежко след три поредни загуби. Аз съм виновен за това, което се случи днес. Най-лесно е да нападнем някого и да се нахвърляме. Има някои футболисти, които не са на нужното ниво, но може би такъв е периода. Изходът от ситуацията е да започнем да побеждаваме. Не е нормално за "Левски" три поредни мача да не може да отбележи гол", добави бившият нападател.

"Това са футболистите, с които разполагаме. Опитахме се да ги вдигнем след загубите от Миньор и Литекс. Видяхме положителни неща днес, но и в защита не бяхме сигурни", каза още Георги Иванов.