Изпълняващият временно длъжността старши треньор на "Левски" Георги Иванов нападна Станимир Стоилов, който е желан от "сините" за завръщане на "Герена". Мъри дори води разговори преди дни с Иво Тонев, но двамата не се разбраха и Гонзо пое отбора.

"Не става въпрос някой да спира някой. Ако обичаш "Левски", трябва да се съгласяваш с условията, които поставя клуба. Не може да го притискаш в ситуацията, в която се намираше след напускането на Николай Костов. Който иска да работи в "Левски", трябва да работи безусловно", категоричен беше Гонзо след загубата с 0:1 от Лудогорец, и определи Стоилов като "човек, който поставя условия, меко казано ненормални".

"Има и взаимоотношения между Батков и Стоилов, които не са изчистени. Батков не приема финансовите претенции на Стоилов", каза още Гонзо.

"Решението аз да поема отново отбора го взехме всички заедно. Имахме два-три дни преди мача с Литекс да вземем решение, след като Николай Костов си тръгна. Не смятам, че има такъв магьосник, който в това малко време може да промени отбора. Не се срамуваме от това решение. Дори и да дойде този нов треньор, той за три дни ще успее ли да промени нещо?!", каза още Иванов.