Жестока война срещу Тодор Батков подхванаха феновете на "Левски" още по време на дербито на 22-ия кръг на "А" група с Лудогорец. "Сините" претърпяха третото си поредно поражение в първенството, отстъпвайки с 0:1. Така на "Герена" окончателно отписаха шампионската титла. Нещо повече - с тази безумно слаба игра тимът въобще няма да се класира за евротурнирите - нещо, което не се е случвало повече от 20 години! 

Още през второто полувреме от трибуните започнаха да скандират името на Станимир Стоилов. Феновете искат Мъри за треньор.

В края на двубоя пък ехтеше: "Баатков,  куурво!", но адвокатът не беше на трибуните на "Герена", за да види и чуе на живо обидите по свой адрес. Пишмантреньорът Гонзо пък още веднъж се показа като много тъпо гюлле, дрънкайки нелепости от рода на "играхме добре, ама не можахме да вкараме..."
Трагедията на "Левски" е пълна, но с такова скапано ръководство и с играчи пълни нещастници - толкова: трета поред нулева година...

След края на двубоя привържениците на "Левски" поздравиха играчите на Лудогорец. А сред тях имаше бивши футболисти на ЦСКА - Иван Стоянов, който наказа "сините", както и Михаил Александров, Йордан Минев и Емил Гъргоров.