Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов заяви, че отборът застава зад титулярния си вратар Георги Петков. Феновете обвиниха стража заради загубата от Залцбург в Лига Европа и го обиждаха след края на двубоя. Афектиран от това вратарят заяви, че ще напусне отбора през зимата.

“Пред мен Георги Петков не ми е казвал, че иска да си ходи, напротив, заяви, че иска да остане. Това, което се появява в медиите е пълна спекулация. Нормално е някой да сбърка. Ние стоим зад Георги Петков и той ще продължи да играе в Левски”, каза Георги Иванов.

„Нашите футболисти ще отидат на лагера на националния отбор. Този мач с Малта обаче бе излишен. Левски има най-силните футболисти в България и дано вървим само напред и нагоре”, заяви още Гонзо.

„Получи се доста тежък за нас мач срещу Пирин, тъй като и в четвъртък играхме мач. Важното е, че намерихме сили да победим на този тежък терен. Доволен съм от всички футболисти. Пирин ни затрудни, защото играеше без нападател и се бе затворил”, завърши Георги Иванов./БЛИЦ