Спортният директор на Левски Георги Иванов беше доволен от играта на отбора при победата с 2:0 над Черно море във Варна. Той сподели, че новите попълнения все още не са разгърнали пълния си потенциал и изрази надежда, че това ще се случи в най-скоро време.

"Радвам се, че постигнахме победата в този мач. Въпреки тежкото пътуване и тежкия терен, футболистите показаха характер и си извоюваха успеха. Може би голът, който вкарахме, отвори мача. Черно море трябваше да се отворят и създадоха ситуации. Смятам, че още първото полувреме можехме да поведем в резултата и да си направим мача по-лесен, но в крайна сметка футболът затова е 90 минути”, заяви Иванов.  

"Очаквам с всеки изминал мач да играе все по-добре. Имаме доста нови момчета, които тепърва трябва да свикнат с отбора и да се сработят. Смятам, че те още не са разкрили пълния си потенциал. Левски ще бъде толкова силен, колкото го развием. Аз смятам, че новите и всички, които останаха зимата, имат потенциал да показват едно добро ниво и Левски да върви нагоре”, продължи Гонзо.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!