ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кандидатът за президент на БФС Георги Иванов говори след срещата си с клубовете в Пловдив. Гонзо разкри каква е основната причина да се включи в битката на конгреса на 15 март, като изтъкна, че целта му е да се завърши започнатата програма през 2022 г., която е одобрена от ФИФА и УЕФА.

Бившият голмайстор отвърна на друг от кандидатите за президент на БФС Димитър Бербатов, който го обвини в конфликт на интереси.

"Представихме програмата, отговорихме на въпросите, така че срещата мина позитивно. Имаме програма, която е приета във ФИФА и УЕФА - от 2022 до 2026 г. Вече две години работим по нея, като сме напреднали доста по всички проекти. И тя трябва да продължи, това е нашата цел. Именно затова съм се кандидатирал за президент", каза Георги Иванов пред "Спортал". 

"Доста сме напреднали в проектите и сега трябва да се завършат. Образно казано - все едно някой да ти санира блока и да го остави наполовина и да започне да санира друг", продължи Гонзо.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+) 

"Всеки кандидат за президент трябва да се срещне с клубовете и да си каже програмата. Не желая да коментирам другите кандидати. Цялото уважение към тях, всеки трябва да каже на избирателите какво прави и какво ще прави. Мен ме издигат клубовете, не ме е издигнал никой от БФС. Аз съм в отпуска, имах доста неща да свърша преди това", обясни Георги Иванов. 

"Женският национален отбор сега ще играе в Кърджали, трябваше да се оправят организационните въпроси. 17-годишните отиват на елитен кръг в Румъния, националният отбор заминава за Азербайджан на девет дневен турнир, младежите ще играят с Полша. Вие смятате, че трябваше да оставя всички неща и да си подам молбата за отпуска или напускане преди да свърша работата. Аз имам отговорности. Сега влизаме в кампания, която започва от 15 февруари, а не три месеца преди това", допълни Гонзо.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Кадри "Спортал":