Идолът на Сектор "Б" Георги Иванов заяви, че в "Левски" е голяма каша и е трябвало някой да се върне, за да се заеме с тежката и отговорна задача да оправи нещата. При гостуването си в ТВ7 Гонзо говори по актуалните теми, обяснявайки за селекцията, парите в клуба, Ивайло Петев и др.

"Все някой трябваше да се върне, за да се заеме с трудната задача да оправи кашата в клуба. Ако не бях аз, щеше да е някой друг. Един човек, когато се страхува, предварително се е провалил. Аз никога не съм се плашел от работата. А в "Левски" в момента наистина има много работа. На първо място трябва да се пречисти съблекалнята. Нещата, които слушах последната година, никак не ми харесаха. В "Левски" няма колектив. Трябва да се справим с този проблем, защото ако няма колектив - няма как да успее", заяви Георги Иванов.

"Много неща се случиха последната година. Вижте само колко треньори се смениха, колко директори... Митов, Йоканович, Сираков, Петев... Всеки един от тях е различен, различни са вижданията. Нормално е да не се държи ниво след толкова много смени. Не мога да коментирам кой е виновен, само отчитам фактите. Но пролича, че след всяка смяна започвахме да криволичим. При всички случаи "Левски" не е добре в момента. Трябва да се реже до кокал, да се бърка в раната", амбициран е Гонзо. 

"Ще има много освободени футболисти, ще има промени в школата, трябват методисти от чужбина. Не можем да разчитаме на скъпоплатени чужденци, това се видя. Особено тази година не проработиха нещата", каза бившият нападател, който се надява, че Ивайло Петев ще стане треньор на "Левски" от втория опит - "Вече казах, че Ивайло е вариант, но още нищо не е ясно. Чакам го да се върне от Кипър, за да преговаряме. Няма нищо срамно, ако откаже. Тогава ще мислим за други варианти. Сега нямам други. Знаете, че Стоилов и Херо бяха варианти, но не се получиха нещата с тях. Ако и с Ивайло не стане, ще мислим дали ще е българин, чужденец или аз. Сега най-важното е да задържим футболистите, които са с изтичащи договори. Шест-седем човека са. Разговарям с тях, днес също ще имаме срещи. Грешка на предишното ръководство е, че Гаджев досега не е преподписал. Не може един футболист, който е основен, да му остава един месец до края на договора, а да не му е предложен нов. Със Старокин и Димов вече говорих. Чакам да ми отговорят до вторник, Божинов също. Надявам се да се решат тези въпроси в полза на "Левски". Но вторник искам да знам какво ще е бъдещето им, защото не мога да чакам до безкрай. Първенството започва около 20 юли и по време на подготовката трябва да сме оформили гръбнака на отбора."

"Определено закъсняваме - и с треньора, и със селекцията. Нещата се случват бавно, не може да стане всичко изведнъж. Искам да говоря и с други играчи, но е трудно, защото "Левски" не е силната позиция при тези разговори. В момента се получава така, че поръчваме ядене за 1000 лева, а имаме 200 лева в джоба", заяви Гонзо, показвайки за пореден път, че няма пари за селекция и ще се взимат предимно свободни агенти.
 
"Трябва да направим стабилен клуб, бюджетът сериозно да се намали. Затова разкарваме чужденците, защото не е нормално да се плащат такива високи заплати. Целта е да привлечем качествени български футболисти и най-много двама-трима чужденци, които да вдигнат класата, но да не получават чак толкова големи месечни възнаграждения. Защото видяхте какво стана, УЕФА ни глоби с 200 000 лева заради нарушаване на финансовия феърплей. Не съм давал пари на Батков да закърпи бюджета. Който разбира от футбол знае, че нещата ще се случат много трудно през новия сезон. Хората, които се занимават с юбилея, показаха, че "Левски" е жив и вечно ще го има", завърши Гонзо.