"Левски" не трябва да играе в евротурнирите, отсече Георги Иванов-Гонзо, който това лято се очаква да се завърне на "Герена" и да поеме контрола над любимия клуб.

"Ако трябва да бъда честен и откровен - на "Левски" не му трябва Европа, защото няма готов отбор. Вече 3 години поред гледаме този филм - отпадане още в първия кръг. И какво се оказва? Още преди старта на "А" група сезонът на "Левски" е провален. Трябва здрава основа. Нужно е да се изгради отбор за бъдещето, който да жъне успехи в следващите години", заяви в предаването "Пред банята" по ТВ7 Георги Иванов.

"За себе си имам яснота кой ще е треньор. Дори съм водил разговори. "Левски" трябва да има треньор, който да има визия за бъдещето", каза Гонзо, който вчера загуби с Черно море гостуването на "Герена" (0:1).

"Различното този път беше, че в медийното пространство се говореше в дните преди срещата, че Черно море ще даде мача на "Левски". Това ни мотивира да се представим добре. Имаше дузпа за нас, която Христо Ристосков не отсъди. Не искам да влизам в някакви полемики дали има или няма дузпа, защото треньорите постоянно влияем върху съдиите. Но и не може да премълчаваме ситуациите, когато ги виждаме. Аз все пак продължавам да смятам, че нашите съдии са много добри, но когато искат", продължи Гонзо, който говори и по темата дали ще вземе футболисти от сегашния си клуб заедно със себе си на "Герена".

"Истината е нула процента. Никого няма да взема, защото играчите сега си имат договори. Никога няма да работя срещу доброто на клуба, в който съм в момента. Познавам играчите на "Левски". С голямата част от тях съм работил. Всеки мач на "Левски" се дава по телевизията, знам им качествата. По никакъв начин мачът вчера не е повлиял на бъдещето им в клуба, след като дойда", добави Георги Иванов.

"В момента определено не ми е приятно да говоря за "Левски". На вас журналистите ви е интересно и постоянно за това ме питате, но имам ангажименти с Черно море и смятам вече да не говоря за "Левски", каза още Гонзо.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ