Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо заяви, че не може да има драма в клуба заради загубата с 0:1 от Локомотив (Пловдив). "Сините" паднаха на "Лаута" след гол на Бирсент Карагарен в 47-ата минута. Крилото на домакините реализира, след като беше подпомогнат от подхлъзването на Веселин Минев.

„Загубихме, защото направихме една фатална грешка – Минев се подхлъзна и загубихме. Равностоен мач, в който напрежението беше малко по-голямо. Паднахме, но имахме и своите шансове да спечелим“, каза Гонзо след двубоя от 6-ия кръг на "А" група.

„Знаехме, че ако Локомотив поведе, ще се затвори и ще играе с дълги топки. Така влязохме в положението, което те желаеха. Ако бяхме реализирали нашите шансове, Локо щеше да се отвори и да имаме повече пространства за нашите нападатели. Не можем да очакваме от тези млади момчета да проявяват постоянство през цялото време. Ще има победи и загуби, нормално", обясни началникът.

„Няма драма, не трябва да правим драми. Локомотив е сериозен отбор с опитни играчи. Не мога да кажа, че по някакъв начин са заслужавали повече победата. Не мога да кажа, че те ни надиграха“, добави Гонзо.

„Когато има нещо, ще го разберете официално. Преговаряме с играчи, но ако не се получат нещата, ще продължим с тези играчи, които са тук“, каза Георги Иванов относно селекцията.

Преди часове БЛИЦ разкри, че "сините" са постигнали принципна договорка с холандското крило Мичел Шет. 27-годишният холандец чака едно позвъняване, за да тръгне към София и да подпише с "Левски".

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015