Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев се е завърнал в сряда вечерта от чужбина, за чиято визита зад граница БЛИЦ вече писа. Той е уведомил подчинените си от управата на клуба, че е донесъл три новини.

Едната е свързана със стадиона. Бизнесменът е успял да уреди още един инвеститор,  който ще помогне ни тоталната реконструкция на „Армията“.

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Другата вест била свързана с летен трансфер на Жорди Кайседо. Според Ганчев вече имало устна договорка за продажбата на еквадореца след края на сезона. За кой клуб обаче става въпрос, засега в Борисовата градина пазят пълна тайна.

Припомняме, че наскоро БЛИЦ писа за интерес на Фулъм към Кайседо, а после новината беше потвърдена от английски медии.

Кайседо обаче е в полезрението и на други отбори и не се знае кой точно е тимът, постигнал договорка с 31-кратните шампиони на България. 

Третата новина е, че ЦСКА е уточнил привличането на креативен халф. Плеймейкърът вече е гледан на живо и са водени разговори за личните му условия, които той е приел. Става въпрос за халф, който играе в бразилския футболен елит.

Трансфер на офанзивен халф беше гласен и през февруари, но заради многобройните плащания към бивши играчи на клуба всичко пропадна.

За да извърши официално през лятото каквито и да се сделки с играчи, ЦСКА ще трябва да плати  на бившия си футболист Серджо Филипе Диас Рибейро - Сержиньо и на неговия мениджър Франсиско Морено Руано.

Още преди да замине за чужбина, Гриша Ганчев е дал уверението, че това ще бъде направено не през лятото, а съвсем скоро.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022