Нов скандал гръмна в Пирин (Благоевград), където напрежението ескалира. Фенове на клуба твърдят, че един от футболистите е бил принуден да си тръгне от тима, заемащ предпоследното място в Еfbet Лига. 

В страницата "Пирин Ултра" във "Фейсбук" разказаха, че вратарят Петър Петров е бил нападнат от мениджъра Уорън Фийни, както и от съотборници. 

Припомняме, че 22-годишният страж допусна грешка при първия гол за Локомотив (Пловдив) при загубата с 1:2 на "Лаута" в понеделник.

Петров записа 12 мача за Пирин от началото на сезона, в които допусна общо 19 попадения. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Написаното от „Пирин Ултрас“:

"Машини, това момче допусна няколко грешки, но и спаси няколко дузпи и извади невъзможни положения. Вместо да бъде подкрепян и мотивиран, той бе подложен на нападки и обвинения от футболисти и треньор!

Вратарският пост е най-важният във футбола.

Всички знаем, че Петър Петров има качества, за да бъде топ вратар в Първа лига. Уорън Фийни, вместо да поеме вина за загубата, обвини момчето. Когато не можеш сам да признаеш грешките си, търсиш вина в другите. Не е ли треньорът този, който мотивира футболистите? Лидерите в тима вместо да подкрепят и вдъхнат увереност на Петров, постоянно го нападат и обвиняват не само в съблекалнята, но и на терена. Това за нас не е отбор, не е колектив и не е ПИРИН!

Доколкото разбрахме Петър Петров не е издържал на нападките и сам е напуснал клуба.

Оставка на Фийни, а на останалите футболисти и така наречени „лидери“ - засрамете се!".

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа