Панамският защитник Хосе Кордоба, привлечен от Етър в Левски, игра във вечното дерби, спечелено от ЦСКА с 2:1. Бранителят се появи на терена в последните минути на двубоя, състоял се на 26 септември.

Кордоба не игра за Левски срещу Лудогорец (2:4) снощи, даже и в групата не беше. След мача от „Герена“ обявиха, че панамецът отпаднал от разширения състав заради проблеми с документацията.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„За Хосе Кордоба нищо не мога да ви обясня. Съжалявам, че не беше в групата, но за причината трябва да питате БФС и нашата администрация. Вчера ми казаха, че са му спрени състезателните права и няма да може да играе. За мен също бе изненада. Все пак това е футболист, който взехме още преди месец“, коментира треньорът на „сините“ Станимир Стоилов.

Всичко това накара червена България да изригне и да зададе въпроса: Как така Кордоба влиза в игра срещу ЦСКА, а за двубоя с Лудогорец са му спрени правата. Това не означава ли, че е играл нередовно във вечното дерби?

„Че ги бихме с 2:1 левскарите, бихме ги, но при това положения трябва на си присъдят служебна победа с 5:0 и да отнемат три точки на „сините“, коментират разпалено фенове на ЦСКА.

От БФС заявиха пред БЛИЦ, че по-късно днес ще дадат разяснения случая с панамския футболист.  
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа