Президентът на БФС Борислав Михайлов продължава преговорите за нов национален селекционер. БЛИЦ първи писа още вчера, че босът замина за Германия, където ще има среща с няколко специалисти. Един от кандидатите за наследник на Станимир Стоилов е бившият треньор на Бербатов в Леверкузен Клаус Топмьолер. Освен него варианти за поста са Юрген Рьобер, Ото Рехагел, Мирослав Джукич, както и още няколко имена.

Сред вариантите е и бившият треньор на Аякс и ПСВ Айндховен Аад де Мос. Холандецът в момента е безработен, след като за последно води Спарта (Ротердам). 63-годишният специалист има сериозна визитка и успехи – КНК и Суперкупа на Европа с Мехелен, шампион на Холандия, шампион на Белгия.

БЛИЦ още вчера ви съобщи, че на Боби Михайлов е предложен и легендарния Фатих Терим, а чрез Христо Стоичков сред кандидатите е и бившия му съотборник от Барселона Хосе Мари Бакеро.

Боби днес ще бъде и в Холандия, където тази вечер ще изгледа двубоя между Твенте и Интер от групите на Шампионската лига. За Твенте титуляр на вратата ще бъде синът му Ники Михайлов./БЛИЦ