Треньорът на Берое Петър Хубчев съобщи преди старта на лятната подготовка вчера, че Крис Гади се разделя с клуба. Причината не е в незадоволителни изяви на 23-годишния нападател. От сигурни източници БЛИЦ разбра, че Гади е принуден да спре с футбола. Решението е на лекарите.

Причината е, че френският нападател има износен хрущял на коляното и е необходимо да преустанови състезателната си дейност.

Берое привлече Гади миналото лято, но той не успя да се наложи в състава на Хубчев. Французинът все пак реализира 2 гола в 19-те мача от "А" група, в които взе участие. Преди да се озове под Аязмото Крис Гади беше в Локомогтив (Пловдив). Юношата на Олимпик (Марсилия) записа 22 мача за "смърфовете", в които вкара 4 гола.

Гади става поредният, който се разделя с Берое това лято. Клубът вече прекрати трудовите си взаимоотношения по взаимно съгласие с Димо Бакалов, Танко Дяков и Аласан Н`Дайе, а договорите на Валдемар Боровски и Савио Нсереко изтекоха. Oсвен това от Берое си тръгват още Георги Костадинов и Благой Макенджиев, които няма да подписват нови контракти.