Бранителят на Стяуа Лукас Сукала реши да подразни Лудогорец, заявявайки, че полският гранд Легия (Варшава), с който румънският шампион играл в плейофите на Шампионската лига миналата година, е над българския първенец.

В същото време полякът се изказа много ласкаво за тунизийския нападател на Лудогорец Юнес Хамза, който избра българския шампион пред румънския първенец. Двамата бяха заедно в Петролул, а полският защитник коментира очакванията си за предстоящия сблъсък в Букурещ тази вечер от 21:45 часа българско време.

"Срещата е много важна. Ние имаме потенциал и сме много добре подготвени. Вярвам, че можем да спечелим и да се доближим към групите на Шампионска лига. През миналата година играхме с Легия (Варшава), те са много силен отбор. На това ниво в Шампионската лига обаче няма слаби отбори. Легия е над Лудогорец, но това не значи, че те са слаби или че ги подценявам. Напротив, имат качества”, сподели Сукала пред румънските медии.

„Първата ни задача е да бием в Букурещ и после да мислим за реванша. С Хамза играхме заедно в Петролул. Познавам го добре както на терена, така и извън него. Ние сме приятели, но това няма никакво значение. Когато си на терена, личните отношения се забравят. Аз го познавам много добре, той има страхотни качества", допълни защитникът.

Шампионска лига - сезон 2014/15
БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите