Няколко футболисти на ЦСКА са нарушили режима преди мача с Лудогорец на 5 ноември. Това научи БЛИЦ СПОРТ от отлично осведомени източници от "армейския" клуб. ЦСКА загуби с 1:2 в Разград в мач от 13-ия кръг на "А" група. След поредния слаб мач бъдещето на Едуард Йорданеску отново е заложено на карта.

Играчите, които са от чуждестранния легион при "червените", изчезнали след вечерята от хотела, където е бил настанен отборът, без разрешение от ръководството, и се появили чак в ранните часове на деня. Те изкарали времето в близко заведение на по чаша безалкохолно. Въпреки изцепката треньорското ръководство решило да не санкционира нарушилите режима. Някои от провинилите се даже излязоха като титуляри срещу Лудогорец.

"Орлите" продължиха наказателната акция срещу "червените". Точни за успеха им бяха Вандерсон и Козмин Моци, а за "червените" се разписа Густаво Кулма в добавеното време. В 13 мача за първенство между двата тима Лудогорец има 9 победи, нито една загуба от ЦСКА, както и 4 равенства.

За шампионите това е осма поредна победа в Първа лига. Тимът на Георги Дерменджиев се изравни на върха с Левски. Двата отбора имат по 31 точки, а ЦСКА е пети с 21.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига