Малко след като Илиан Илиев хвърли оставка в “Левски”, веднага се заговори, че фаворит за поста е треньорът на Черноморец Димитър Димитров. БЛИЦ веднага се свърза с Херо и той обясни каква е ситуацията.

“Според мен Илиан Илиев трябва да остане треньор на “Левски”. Той е направил подготовката, селекцията и не бива да го сменят сега. Това е моето мнение. В момента има много емоции. Има много обиди и критики към Илиан, но какво ще стане, ако “сините” спечелят титлата и купата? За това трябва да му дадат шанс да разгърне вижданията си за “Левски”, категоричен бе Димитров.

Той призна и че на този етап не смята да поема “сините”.

“Аз имам договор с Черноморец и няма да е коректно да си тръгна, преди да изтече. Иначе ми е най-лесно ми е да тръгна към София. Знаете, че в Бургас нямаме пари, продават най-добрите ни футболисти, опираме до юноши. Но съм поел ангажимент към Черноморец и искам да го изпълня. Моралът не ми дава да изоставя отбора в сегашната ситуация. Защото ако сега предам Черноморец, утре ще мога да предам и “Левски” и всеки друг отбор. А това не е моят стил на работа и поведение. Освен това имам и други, лични причини, които се знаят много добре. Те също не ми позволяват да поема “Левски”, завърши Димитров.