Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира успеха с 1:0 в домакинството на ЦСКА в мач от 22-ия кръг от efbet Лига.

„Стана нервен мач, не влязохме добре, ЦСКА влязоха по-добре. На полувремето коригирахме някои неща и второто полувреме владеехме повече топката. Разделихме по едно полувреме, като ние имахме щастието да отбележим. За разлика от предишния мач, този път играхме повече с глава, отколкото със сърце“, заяви наставникът на варненци минути след края на мача на „Тича“.

„Случи се, искахме Сула да играе до края и да играе в следващия мач, но е факт. Поздравяваме хората, които ни подкрепяха и предния мач, и тук. Според залога на мача, се получи това, което се очакваше“, коментира той червения картон на Мазир Сула.

„Ако мобилизацията извън терена и в следващия мач, който е срещу Ботев Враца, това са ни най-трудните мачове, тогава ще ни е по-лесно. Мотивацията вече си е наша работа. И с ЦСКА, и с Ботев Враца трите точки са си три точки. Ние трябва да продължим да играем концентрирано, както сторихме днес“, завърши Илиев.