Съпругата на Наско Сираков – Илиана Раева, реагира гневно на случващото се в "Левски".

Президентът на родната федерация по художествена гимнастика изригна в личния си профил във "Фейсбук":

"Това трябва да види цяла България!!!

Официално представяне на новия треньор на "Левски"!

Дерзайте български журналисти!!! Ликувайте Левскари!! Каква любов към любимия клуб! Каква "искрена" и "спонтанна" битка за бъдещето на "Левски"!! Нали никой не се заблуждава, че мобилизацията на целия слугинаж ще успее да премахне вонята, напластявана през последните няколко години на Герена!!

Няма дума с която може да се назове това, в което е превърнат ПФК "Левски"!", написа Раева, споделяйки ексклузивните видео кадри от БЛИЦ ТV как Ивайло Петев беше унижен от феновете, които го съблякоха.

Ядосаната съпруга на Наско Сираков пише още:

"Безсрамници!!!!! Кой ви прати!!! Кой ви плаща!!!! Чий е ПФК "Левски"!!! Къде живеете!!!! В какво превърнахте този отбор!!!! Срам!!!! Позор!!!!!!!! Платена журналистика!!! Подготвени статии!!! Подготвени "фенове"-клакьори!!!!!

ЖАЛКИ КАРИКАТУРИ!!!

ДЕРЗАЙТЕ ЖУРНАЛИСТИ!!!

ДАНО РАЗСЪБЛИЧАНЕТО НА ТРЕНЬОРА ОТ ОБЕЗУМЕЛИ ФЕНОВЕ ОБИКОЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!!! ДАНО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕС ВИДЯТ В КАКВО Е ПРЕВЪРНАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ "КОЛЕГИ" !!!! ДАНО НЯКОЙ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ КРАЙ НА СВЕТА!!!!

ДОВОЛЕН ЛИ СИ????? ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ "ВЕЛИЧИЕТО СИ"????? НАИСТИНА ЛИ РЕШИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ЖИВОТА И СЪДБИТЕ НА ХОРАТА?????? НАИСТИНА ЛИ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЯШ БОЖИИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!!!

ЛЕВСКАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ??? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ОТБОРА ВИ???

БЪЛГАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ????????

СТРАХЛИВЦИ!!!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!!!

ВСИЧКИ НИЕ ТУК, СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖИВОТА И СЪДБАТА!!!!!

И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СМЕЛОСТТА МИ!!! НЕ СЪМ СМЕЛА!!! НАПЪЛНО ОБЕЗОРАЖЕНА И ОБЕЗВЕРЕНА СЪМ!!!! ЧУВСТВАМ СЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА И БЕЗСИЛНА!!!!!....НАПЪЛНО...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА....ТОВА НЕ Е НАРОД!!!!

НИКОЙ ДА НЕ МРЪНКА!! НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА!!!

p.s А сега, Великий е време да измислиш текста на поредната декларация на фенклуба!"

БЛИЦ TV: Скандални кадри от екшъна на „Герена“!