Първите минути на Ивайло Петев на „Герена“ не преминаха по мед и масло. Репортер на БЛИЦ видя как група фенове посрещнаха с обиди бъдещия наставник на „Левски“. „Чорбар“ бе най-меката обидна дума от привържениците по адрес на бившия треньор на Лудогорец. Десетина фенове явно не приемат назначението на Петев за наследник на Славиша Йоканович и започнаха да го обиждат, освиркват и псуват още преди да бъде утвърден официално на поста.

Наско Сираков и Христо Йовов излязоха от съблекалнята и опитаха да усмирят недоволните привърженици. Това обаче не даде никакъв ефект. Десетина минути по-късно на стадиона пристигна председателят на фенклуба на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката с още фенове. По това време Петев излезе от съблекалнята, за да вземе обувките си за тренировка. На прибиране групата привърженици отново започна да псува наставника и да го нарича "чорбар". Агитката се закани да продължава с обидите и по време на тренировката.

На пресконференцията, която започва в 16:30 часа, освен Петев ще присъства и Наско Сираков. Иво Тонев също вече е на „Герена“. След разправията между част от феновете, Наско Сираков и Йовов, привържениците се заканиха да влязат на брифинга./БЛИЦ
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Очаквайте подробности от събитията на "Герена"

nasko1.jpg