Има ли скандал в Левски? Наистина ли Станимир Стоилов не е водил вчерашната тренировка на „сините“ заради разправия с босовете. Бесен на тях, Мъри отказал да изведе отбора. Под сурдинка се говори, че Стоилов влязъл в конфликт с Наско Сираков.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

БЛИЦ се опита да разбере каква е истината и се оказа следното.

Преди заниманието на тима е имало сбирка на Управителния съвет. На нея е присъствал и Станимир Стоилов. Обсъждани са много въпроси, един от които лагерът и подготовката на отбора в Турция. Както и селекцията. Мъри е споменал, че иска още едно ново попълнение – креативен халф, но на този етап е трудно да се намери и подпише договор с такъв футболист.

Стоилов бил категоричен пред босовете, че клубът трябва да играе с открити карти относно финансово състояние и кризата. И че не бива да се скрива нищо от феновете, които участват редовно във всички кампании и помагат на Левски в тежката битка за оцеляването.

Сбирката обаче е протекла по-продължително време и поради тази причина Стоилов не водил тренировката. Когато разбрал, че няма как УС да приключи навреме и ще закъснее, той се обадил на помощника си Цанко Цветанов и го помолил да изведе отбора вместо него. В края на заниманието Мъри все пак отишъл на тренировъчното игрище.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022