ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Небивал интерес цари в Разград преди важния мач на Лудогорец с Партизан от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят на "Лудогец Арена" е утре от 20:30 часа и ще бъде предаван директно по ТВ7.

ПФК Лудогорец съобщи, че билетите за двубоя вече са изчерпани. Клубът преустановява предварителната продажба на входните талони, тъй като за по-малко от 24 часа капацитетът на стадиона бе запълнен на 100 процента - 6000 места.

Гостуващите фенове от Партизан са получили 300 билета, каквато е предварителната уговорка.

Домакините информират още веднъж, че с помощтта на местната полиция ще бъде упражняван строг контрол относно пропусквателния режим преди срещата. Феновете на Партизан и тези, подкрепящи сръбския тим, ще бъдат настанени в сектор "Гости".

На стадиона няма да бъдат допускани привърженици с артикули на други клубове, както и такива с пиротехнически средства, в нетрезво състояние или носещи със себе си опасни предмети и бутилки.

ПФК Лудогорец разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите на реда ще бъдат индетифицирани и предадени на правораздавателните органи.