Футболистите на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов, които тази нощ бяха наръгани с нож пред заведение в центъра на София, се държали изключително грубо в "Пирогов", където им е била оказана първа медицинска помощ.

Русия и Караджата са налетели да бият лекарите и медицинските сестри, които са се опитвали да закърпят раните им, оплакаха се пред "Канал 3" от клиниката. Двамата не спирали да крещят, а най-скандалното, което Иван Иванов извикал било обръщението му по телефона явно към негов приятел - "Айде бе, намери ми неква бомба да го взривим тоя!"

Полицията продължава издирването на нападателя. Иванов има 15-сантиметрова рана в левия прасец, а Караджов е уцелен два пъти в дясното бедро. Единият е бил приет в "Пирогов" в 3:30 часа, а другият е дошъл 10 минути по-късно. След скандалите с лекарите в здравното заведение, двамата са били освободени за домашно лечение. Засега не се знае със сигурност дали футболистите са употребявали алкохол преди това или не. С Иван Иванов и Иван Караджов са били още Мартин Тошев и Николай Чипев. Не е тайна, че четиримата поддържат добри отношения още от времето, когато ритаха в школата на ЦСКА и често компанията е забелязвана в столичните дискотеки. /БЛИЦ