Силният човек в "Левски" Иво Тонев провалил плановете на футболистите да полеят победата над Черноморец, разбра БЛИЦ. Изпълнителният директор наредил на играчите да не купоняват след успеха с 2:0, който постигнаха при гостуването на стадион "Лазур" в Бургас. Селекцията на Илиан Илиев стигна до трите точки след две попадения на голмайстора Базил Де Карвальо.

Играчите се стягали да полеят успеха, но Тонев ги спрял. Шефът разбрал, че "сините" запазили две маси на ВИП-а в софийска чалготека и моментално наредили резервацията да бъде отменена. Тонев дори накарал Илиан Илиев да изведе футболистите за тренировка още на следващия ден преди обяд и по този начин да не им бъде позволено да се напият.

"Ако биете и "Ботев", лично аз ще ви запазя маса и ще ви платя сметката", отсякъл Иво Тонев пред играчите.

В събота на "Левски" предстои нов тежък мач - гостуване на "канарчетата", водени от Станимир Стоилов. Дербито от 17-ия кръг на "А" група е от 15:00 часа на стадион "Христо Ботев" и ще бъде предавано директно по ТВ7. Преди него "сините" изостават с 1 точка от лидера Лудогорец, който в неделя ще гостува на Берое.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ