ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българският национал Йоан Стоянов призова феновете да подкрепят формацията на Младен Кръстаич в предстоящата квалификация за Евро 2024 срещу Литва. Mачът е в събота от 19:00 часа на "Васил Левски". 

22-годишният Стоянов успя чак снощи да се прибере у нас с полет от Тел Авив и от днес се включи в тренировъчния процес на тима в Бояна.

"Тук съм, добре съм! Благодаря на всички за подкрепата. Подкрепете националния отбор в мача срещу Литва", призова Йоан Стоянов чрез каналите на националния отбор в социалните мрежи. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Футболистът на Апоел (Беер Шева) разказа в понеделник пред БЛИЦ за кошмара в Израел, започнал след атаката на палестинската военна организация "Хамас". Стоянов беше възпрепятстван да подсили навреме националния ни отбор заради извънредната ситуация и анулирането на полетите от Тел Авив за Европа. В последните дни БФС положи всички усилия, за да може той да бъде транспортиран на българска територия и да се включи към подготовката на отбора за предстоящите двубои срещу Литва (14 октомври) и гостуването на Албания за контролен мач на 17 октомври.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!