Управителният съвет на ЦСКА ще има извънредно заседание днес. Срещата ще започне в 15 часа на стадион „Българска армия”, научи БЛИЦ. На нея се очаква да бъдат съобщени резултатите от снощните разговори между Александър Томов, Юлиан Инджов и Петър Манджуков относно собствеността и бъдещето на клуба.
 
Междувременно се разбра, че една част от футболистите са поставили ултиматум пред ръководството – ако не им бъдат изплатени заплатите до петък, няма да излязат в Разград срещу Лудогорец. Дербито е в събота, 4 април, от 20 часа.
 
Преди няколко дни босовете се похвали, че са изплатили заплатите на играчите. Оказа се обаче, че пари са получили една част. Шефовете уверили треньорския щаб, че ще направят и невъзможното, за да преведат парите на ощетените футболисти.
 
Двама от играчите на ЦСКА пък не са потвърдили, че се прибират днес. Става въпрос за Луис Соарес и Аурелиан Жоаким, които имаха мачове с националните си отбори – съответно Кабо Верде и Люксембург.
 
„По програма те трябва да се приберат днес. Единият следобед, а другият – вечерта. Винаги досега всеки, който е бил с националния си отбор, ни е звънял, преди да тръгне обратно към София. До този час нито Соарес се е обадил, нито Жоаким. Все пак се надяваме те да се върнат и да подновят тренировки от утре. Ако не се появят, ще ги търсим по телефоните”, коментираха от ЦСКА.
 
Почти сигурно обаче новият треньор Галин Иванов ще остави двамата на резервната скамейка за двубоя в Разград поради простата причина, че те нямат нито една тренировка под негово ръководство.