Легендата на българския футбол Христо Стоичков напълни стадиона в румънския град Дудещи веки, който до 1968 г. Се нарича Стар Бешенов. Стадионът вече ще носи името „Арена Христо Стоичков“. Церемонията по кръщаването на съоръжението се състоя преди приятелски мач.
 
Стоичков е в Румъния на среща с общността на Банатските българи, която честват 270 години от основаването си. Като част от тържествата беше кръщаването на стадиона в чест на Камата и изиграният шоу мач.
 
Самият Стоичков взе участие в двубоя, а в неговия отбор бяха още трима бивши български национали – Петър Михтарски, Гошо Гинчев и Васил Драголов. В тима на българите беше и футболният агент Джовани Бекали, който беше единственият присъстващ с охрана. За него се грижеха четирима охранители.
 
Срещата завърши с успех за тима на Стоичков с 6:4, а Камата напомни за годините си от Барселона и вкара три гола. В другия отбор бяха бившите румънски национали Йосиф Ротариу и Родион Къмътару.
 
Ултраси на ЦСКА почетоха своята легенда и присъстваха на трибуните на „Арена Христо Стоичков“. Те заминаха за Румъния веднага след завръщането си от мача на националния отбор с Македония (0:2).
 
„И двата тима искаха да покажат шоу. Направих добър мач, а и много исках да спечеля, тъй като играех на моя стадион. Исках да зарадвам всички зрители. През годините те са запазили своите ценности и характер. Те са доказали, че са истински българи“, заяви Стоичков след мача.