Пред камерата на БЛИЦ TV Христо Стоичков потвърди, че преди пловдивското дерби "Ботев" - Локомотив (2:0), е надъхвал "смърфовете", като дори е бил в съблекалнята им. Легендата обаче изтъкна, че може да влиза където си иска и никой не е в състояние да го спре. Днес Камата се изявяваше като гост-анализатор в ТВ7, като заяви, че победата на "канарчетата" е заслужена, каквото е мнението на всички.

"Ботев" изигра тактически по-добре мача и доминираше, дори, когато остана с човек по-малко. Заслужена победа. Един отбор, когато играта му върви, няма нужда да се прибира и да пази резултата. След червения картон на До Кармо започна хаоса в играта на Локомотив, защото гостите останаха само с един Камбуров", каза Стоичков.

"Това, че пред Станимир Стоилов не стои задължително спечелване на титлата и има спокойствие около него, е голям плюс за отбора. Когато ръководството е зад гърба ти, се работи най-добре", продължи Камата.

"Бях и в съблекалнята на "Ботев". И? Ние сме колеги. Играл съм с Мъри, и със Сашо Станков сме играли. Бил съм му треньор на Сашо. И на Асен Караславов съм бил треньор. Не бъркайте тези неща. Христо Стоичков може да влиза, където си иска, и където пожелае", каза с усмивка Камата.

Какво още сподели той - вижте във видеото на БЛИЦ TV.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ