Нападателят на Берое - Мартин Камбуров сподели, че е постигнал личната си цел. Ветеранът говори по време на партито, организирано от него по случай подобрения рекорд на легендата Петър Жеков. На събитието, което се провежда в Пловдив присъстват куп звезди на родния футбол - Христо Стоичков, Христо Бонев, Радослав и Борислав Цоневи, Мартин Райнов, Георги Петков, Александър Тунчев, Александър Томаш, Атанас Узунов, Любомир Шейтанов, Светослав Дяков и други.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Искам да помогна на Берое до май месец. Клубът ми помогна за рекорда и аз съм им длъжен. Нямам чак толкова голяма мотивация, за да продължа в друг отбор. Постигнах нещо невероятно - да вкараш 256 гола и да си №1", коментира голмайсторът.

"Всеки рекорд си е ценен сам по себе си, но мисля, че моят е несравним. Постигнах целта си. Ако продължа до май месец, то ще бъде в Берое. Пред отбора предстои тежка пролет. Бях 4, 5 години в Локомотив (Пловдив) и феновете ни събираха пари, за да оцелеем. Това няма да е нещо ново за мен. Един мач между Локо (Пд) и Берое на "Лаута" ще стане много хубав за мой бенефис. Все пак 145 гола съм ги отбелязал с екипа на Локомотив", добави той.

"Всички голове са ми еднакво ценни. Не съм целил да вкарвам само на Левски, така се е получило. Когато вкараш на Левски, отзвукът е много по-голям. Договорът ми с Берое е до края на декември. За продължаването искам да изчакам. Виждате ситуацията се променя много бързо", каза още Камбуров.

"Горд съм, че познавам Мартин, още от дете. Важен ден за мен, на 40 години показва, че когато можеш, можеш. Горд съм, че е играл под мое ръководство, пловдивчанин", коментира легендата на българския футбол Христо Стоичков. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022