Мартин Камбуров вкара от дузпа своя гол №231 в елита при успеха на Берое с 3:0 над Черно море в мача им от 25-ия кръг на efbet Лига. След мача 39-годишният футболист коментира и решението си да премине в новака в елита ЦСКА 1948.

"Мачът си го направихме лесен след гола, който реализирахме. Успях да отбележа, дойде и червеният картон, после беше по-лесно, бърз втори гол след червения картон, и мачът свърши на почивката. Старая се във всеки мач да давам максимума срещу всеки съперник. Доста добър мач направихме и на темпо, според мен следващите мачове ще са подготвителни за повечето отбори, ние сме 6-ти, ще играем за публиката, имаше днес доста хора, ще опитаме да ги радваме, ще имаме един-два мача тук. Място в Европа е повече в сферата на фантастиката, трудно ще е да успеем да изместим първите два-три отбора. След 3 месеца пауза е доста тежко, пожелавам всички колеги да са здрави", коментира нападателят за мача.

"Благодаря на всички в Стара Загора, ще дам всичко от себе си за Берое, но ЦСКА 1948 ми дава шанс, надявам се да помогна с головете си да помогна на тима, за първи път ще се срещна с Красимир Балъков, с господин Найденов имахме разговори, седнахме, говорихме, надявам се да си бъдем от полза", каза Камбуров за трансфера си в ЦСКА 1948.