Хасковска фирма изработи и изпрати към София 300 уникални шала за футболния мач „Левски“ - Лацио. Двубоят, с който ще се отбележи 100-годишнината на легендарния "син" клуб, е утре от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Поръчката за шаловете е дошла от „Левски“, като се предполага, че те ще бъдат за играчите на двата тима и за ВИП гостите на събитието. С основна заслуга за перфектния дизайн на шаловете, решени в клубните цветове и украсени с емблемите на двата отбора, датата и мястото на срещата, са два фирмени цеха - „Плетиво“ и „Бродерии“, с мениджъри Митко Василев и Деян Въчев. Стела Иванова измайстори моделните бройки на бродериите. Тя демонстрира отличен професионализъм, макар че е фенка на ЦСКА и Манчестър Юнайтед.

Заради висококачествената си продукция „Делена“ е предпочитан партньор на италианската „Спортика“. "Произвеждаме екипи и аксесоари за прочути футболни тимове като Барселона, Ювентус, Наполи, както и за волейболни състави от Ботуша", заяви пред "Новинар Юг" търговският директор Румен Янков. Хасковската фирма има поръчка за близо 20 000 фланелки с емблемите и цветовете на всички участници на предстоящото световно първенство по футбол, които ще облекат феновете им по бразилските стадиони.