Треньорът на Черноморец Димитър Димитров–Херо и Христо Порточанов ще се включат в предаването „Пред банята”, което ще се излъчи по TV7 от 21:00 тази вечер.

Двамата ще бъдат потърсени за мнение по най-обсъжданите теми от родното футболно първенство през изминалата седмица – съдийството, манипулациите при назначаването на футболните наряди, солидните парични наказанията, наложени от страна на БФС за изразяване на мнение, косвената подмяна на класирането във футболното първенство.

Няма да бъде подмината и липсата на каквато и да е реакция от страна на президента на Централата Борислав Михайлов, с който водещите ще опитат да проведат директна връзка.

От боса на футболния съюз се очаква отговор за исканата му оставка от "Ботев" (Пловдив), която бе афиширана още в събота по време на „Преди банята”.

Предаването ще стартира с мнението на бившия водещ на предаването Емил Кошлуков относно свободата на словото и наказанията, наложени на феновете на ЦСКА и Димитър Димитров – Херо за критиките им срещу БФС. За целта „Пред банята” открива и сметка, в която да се набират средства за покриването на тези глоби.