ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК

Треньорът на баскетболния "Левски" Константин Папазов за пореден път коментира разпалено скандалите около мача "Ботев" (Пловдив) - Лудогорец (0:1). Бъдещият селекционер на мъжкия национален тим, който наблюдава двубоя на стадион „Христо Ботев", бе гост на „Преди банята” по ТВ7. Тити отдели особено внимание на скандалното видео, в което се вижда как шефове на Лудогорец седят на една маса със съдии начело със Стефан Спасов-Пастата.

"В нормална държава, след такъв кадър ще са уволнени. Не знам, дали в други държави има такава нещо. В баскетбола е забранено съдиите да вечерят с хора от клубовете. Не мога да повярвам, че може да има човек в света, който ще каже, че засадата не е гол. Аз няма да спра да казвам истината, защото мен не могат да ме спрат. Аз съм принципен и честен човек. Другите могат да ги наказват. Мен ще ми накажат оная работа!”, избухна Тити.

"Ако Съдийската комисия има достойнство - ще има решения. Те ще могат да покажат, дали могат да ги взимат или се отдават на натиск. В цялата футболна общественост витае това, че богатият купува бедния. Сълзите, които плакахте, са от тези със сълзите на българските отборите, които ограбихте. Сега започват да играят същото престъпление. Нека г-н Домусчиев и хората му сега да проявяват достойнство и да кажат, че съдията е сбъркал и да получи своето наказание. В Загреб гадният немски рефер ги ограби и се изписа какво ли не", коментира разпалено Папазов.

"Боби Михайлов сам трябва да вземе решение и да каже какво трябва да се прави. Има много богати хора, които са готови да инвестират, но ние ще ги изгони. Ако той не изиграе това поле, никой няма да го направи. Таско Тасков е добър съдия. Може да е сбъркал човешки. Ако някой гледа мача и види тънките моменти, никой не може да ги успори. Призовавам го, ако е честен - сам да се накаже и изпревари другите", добави Тити, който изрази възмущението си от видеото, в което се вижда, как пернишкият рефер Стефан Спасов и бригадата му вечерят с хора от ръководството на Лудогорец. Папазов каза още, че Димитър Димитров-Херо е най-добрият треньор България и е човек, който има достойнство.