15 декември е денят „X" за "Левски". Димитър Димитров-Херо вече обяви, че именно на тази дата ще стане ясно дали се завръща на "Герена". Тогава ще има тристранна среща на върха, на която ще присъстват Тодор Батков, Георги Иванов и Херо, който е кандидат №1 за треньор на "сините".

Към днешна дата шансът Димитров, който беше анонсиран преди няколко месеца като сигурен наставник на "Левски" от януари, да поеме тима е 50 на 50, пише "Меридиан Мач". Той намалява с всеки изминал ден заради трансферните различия между ръководството на клуба и Херо. Треньорът иска мащабна селекция и също толкова мащабна чистка на „Терена". Батков обаче няма пари за нещо подобно. След победата с 4:0 над Монтана Георги Иванов отново каза, че Димитров може и да не дойде в "Левски", тъй като искал 10 нови футболисти, а пари за селекция липсват.

Бургазлията обаче контрира Гонзо с думите: "Не съм искал 10 нови, болни мозъци спекулират около мен."

"Като цяло конкретната цифра на играчите, които желая, е без значение. Нямам представа защо Гонзо е казал именно тази бройка. Основната задача на селекцията е "Левски" да стане по-силен и да има алтернатива в определянето на състава", обясни Димитров пред изданието.

Специалистът е безкрайно разочарован от постоянните спекулации около името му. "Постоянно виждам и чувам за мои изказвания, които никога не съм давал. Още когато официално беше обявено, че ще поема "Левски" от януари си казах, че няма да коментирам тази тема пред медиите. Не съм го и правил, но това не пречи на някакви болни мозъци непрекъснато да тиражират спекулации около мен. Постоянно ми слагат думи в устата. Искам да призова хората да не вярват на подобни спекулации", добави разочарованият Херо.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите